Menang Doodle Mini Scarf by Zurnie Irmani

August 14, 2015

Ok alkisahnya, tadi tengah search something kt google, secara tak sengajanya aku terjumpa doodle comel kat bawah ni, beserta link blog aku sekali. Rupanya aku salah seorang pemenang Doodle Mini Scarf by Zurnie Irmani. Dah setahun berlalu baru aku perasan. Pengumuman pemenang ni pada 17 Jun 2014. Dah lebih setahun. huhu. Mungkin aku terlepas pandang masa pengumuman pemenang tu. Sebab time tu aku tengah buzy dengan final project, tak sempat buka blog pun.
Smile ^__^

Apa-apa pun terima kasih kepada blogger atau pemilik blog EAT,MAKE,READ untuk doodle yang comel ni. I like it :)



You Might Also Like

5 comments

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)