Benar Cinta by AishaHanim (OST Syurga Nur)

August 17, 2015

Benar Cinta~AishaHanim

Sumber Gambar

Terus berdiri aku dalam kegelapan
Dimana ku cari jalan cintaku
Apa masih ada lagi

Terus bertemu kita dalam kegelapan
Dimana hendak ku berselindung
Ada cinta atau hati ini

Aku ingin kau merasakannya
Aku ingin kau mendengarkannya
Sukar untuk ku tinggal kerna semua dah jadi
Dalam cinta

Aku ingin kau mengerti lagi
Aku ingin kau seperti dulu
Selami hati ini jangan biarkan aku
Keseorangan kasih..

Ohh.. Kasih.. Ohh..

Aku ingin kau merasakannya
Aku ingin kau mendengarkannya
Sukar untukku tinggal kerna semua dah jadi
Dalam cinta

Aku ingin kau seperti dulu
Aku ingin kau mengerti lagi
Selami hati ini jangan biarkan aku
Keseorangan kasih

Kembalikan cintaku dalam ketenangan
Agar aku dalam dakapanmu
Jangan tinggal ku sendiri
Dalam cinta
Dalam cinta




You Might Also Like

4 comments

  1. Replies
    1. aah, best sgt. btw tq kak fiza sudi singgah ^^

      Delete
  2. Best jugak lagu ni. Drama Syurga Nur ni pun last episod today. Harus tengok! hehe

    ReplyDelete
  3. Sembelit ketika hamil? Seksanya, ikuti langkah-langkah pencegahan di sini : SEMBELIT KETIKA HAMIL

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)