Cover Handphone Yang Pelik Tapi Benar

August 29, 2015

Aku tetap nak share jugak dengan korang semua ni sebab aku taknak simpan sorang-sorang pasal cover handphone yang pelik tapi benar ni. Semua ada 5 design. Pilih la yang mana berkenan ye.

Cover Handphone Yang Pelik Tapi Benar

1. Kalau korang beli cover handphone jenis ni, jangan sesekali letak dalam poket seluar ke, poket baju ke, nanti tembus pulak kena paku tu haa.

Credit Photo

2. Yang ni pulak macam plug kat rumah tu. Senang guna cover handphone jenis ni sebab kalau pergi mana-mana boleh guna plug ni je. Plug bergerak namanya, haha (Tipu je la)


3. Yang ni macam kereta tamiya zaman budak-budak dulu. Jangan terkejut kalau handphone korang tetibe ada atas jalan tar bersama dengan adik korang. 


4. Yang ni macam comel la jugak. Nampak macam kaki kucing pulak. Tapi kalau nak letak dalam poket seluar agak leceh la sikit sebab kaki dia panjang kan. 


5. Yang jenis ni pulak aku tak tahu lah nak cakap apa, bayangkan korang tengah sembang kat handphone, tetibe... (sambung sendiri) Ok bye :p





You Might Also Like

10 comments

  1. Yang telinga tuu lawak. Kalau laa pompuan bertudung pakai cover macam tuu. Hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. gelak2 bace komen KTC ni, haha, terus terbayang mcm KTC kate tu..

      Delete
  2. Yang kaki kucing tu comel..

    ReplyDelete
  3. Woahh. Smart lah yang kereta tamiya tu.

    ReplyDelete
  4. Yg first tu comel, tapi tak praktikal tuk masuk beg/ poket :)

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)