Segmen Blogwalking #1 by www.syahidahfadilah.com

June 30, 2016

Assalamualaikum w.b.t.
Dah lama pendam hasrat nak buat segmen ni, tapi keadaan tidak mengizinkan. Risau tak dapat bagi komitmen, huhu. Tapi kali ni bila saya publish entri ni, maksudnya saya dah bersedia dengan komitmen itu, cewahh. Harap-harap dapat support dari yang lain. Saya akan keluarkan senarai peserta nanti supaya mudah untuk kita blogwalking, dapat jugak tambah traffik ke blog kan.


Pada masa yang sama, saya juga sedang mencari 15 buah blog bertuah untuk mengisi ruangan hati saya. Ehh? Maksud saya, untuk mengisi ruangan bloglist saya bagi sesi bulanan nanti :p Syarat-syarat penyertaan sangatlah mudah. Harap ada yang sudi join segmen yang julung-julung kalinya dari saya ni.


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Follow blog dan instagram.

   
    Blog : www.syahidahfadilah.com
    Instagram : syahidahfadilah_

2. Buat satu entri yang bertajuk "Segmen Blogwalking #1 by www.syahidahfadilah.com" dan backlink kan ke entri ini. 


3. Copy banner di atas kemudian paste ke dalam ruangan entri anda.


4. Publish entri. Tinggalkan link/URL entri anda dalam ruangan komen entri INI sahaja. 


5. Pemilihan pemenang menggunakan khidmat random.org


15 buah blog bertuah tadi akan berada dalam bloglist saya selama mana yang saya nak. Maksudnya, tempoh tu takde lagi, mungkin sebulan, dua bulan, tiga bulan, mungkin selamanya. Harap sempat buat segmen ni untuk setiap bulan. Tengok keadaan macam mana nanti, insyaAllah.


TEMPOH SEGMEN

MULA : 3 Jun 2016 (sekarang)  |  TAMAT : 30 Jun 2016 (jam 11.59 pm)


SENARAI PESERTA





You Might Also Like

55 comments

  1. kak nieyl join..

    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  2. Saya join ^^
    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  3. saya join :)

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks join ye faezah dr brunei :)

      Delete
  4. shawal join.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  5. Sab join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.com/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  6. elsa join :)

    http://elsaalicious.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  7. Saya join jugak ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  8. join :)

    http://tomodachilavendra.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  9. Ade join.. :)

    http://musicstyle29.blogspot.com/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  10. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  11. Ain join...
    http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  12. http://sayasukala.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  13. http://jhsstories92.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html saya join!!

    ReplyDelete
  14. Syz join ^-^
    http://typicalsoul.blogspot.ae/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  15. I join..
    http://misshoneybunny91.blogspot.com/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  16. join...


    http://macammacamcite.blogspot.co.uk/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  17. ceri join :)
    http://cerikokoblog.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by_8.html

    ReplyDelete
  18. hye saya join tau

    http://www.vetovirago.com/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html
    http://www.vetovirago.com/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html
    http://www.vetovirago.com/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html
    http://www.vetovirago.com/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html
    http://www.vetovirago.com/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  19. saya join..

    http://lokmanamirul.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  20. Sis, saya join yaa... Btw, saya tak ada akaun Instagram, jadi saya hanya follow akaun blogger sis sahaja yaa. Harap sis sudi terima saya emmmm

    http://cuteparasite.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  21. saya join :)

    http://ichazainifidelis.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  22. menarik2.. boleh ler join ni nanti.. :)

    ReplyDelete
  23. kita support segmen awak :)

    http://ehbloger.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  24. Saya join 😊

    http://mama3farhanah.blogspot.my/2016/06/segment-blogwalking-1-by.html

    ReplyDelete
  25. Frrnxh join ye ^^

    https://frrnxh.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-by-syahidah-fadilah.html

    ReplyDelete
  26. saya join

    http://tintahayati.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by_23.html

    ReplyDelete
  27. done join
    http://mrs-teddy.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html?m=1

    ReplyDelete
  28. saya join segmen blogwalking ni untuk kali pertama . terima kasih buat segmen kali ni :)

    Jemput follow back mybe ~

    http://jaguarfiey.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.html

    terima kasih skali lagi !

    ReplyDelete
  29. assalamualaikum....dah lama tak join segmen2 ni...hehehe.saya join ye sis syidah..salam perkenalan...jemput singgah blog saya n jangan lupa follow yaaa.hehehe..

    http://ummuhumaira88.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.htm

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum....dah lama tak join segmen2 ni...hehehe.saya join ye sis syidah..salam perkenalan...jemput singgah blog saya n jangan lupa follow yaaa.hehehe..

    http://ummuhumaira88.blogspot.my/2016/06/segmen-blogwalking-1-by.htm

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)