Lazada 11.11 Blogger Contest

November 10, 2018

Assalamualaikum w.b.t.

Mesti ramai dah tahu kan, Lazada tengah buat flash sale yang crazy punya sale !! haha. Sebab apa crazy sale? Sebab bayangkan korang boleh beli barang dengan harga serendah RM0.80 sahaja !! Murah kan? Mana nak dapat murah macam tu. So sementara tengah sale ni, jomlah kita serbu ramai-ramai ke website www.lazada.com.my.

Istimewa untuk semua blogger, Lazada jugak sedang mengadakan blogger contest yang bermula pada 1hb. November 2018 sehingga 11hb November 2018 jam 11.59 pm. Tinggal lagi sehari je contest tu guyss. Siapa-siapa yang nak join contest tu boleh klik sini >>> Lazada 11.11 Blogger Contest



Saya nak share 3 barang yang ada dalam wishlist :

1) Sony DAV-DZ650K 5.1 DVD Home Theater System. Produk ni memang dah lama menarik perhatian, tapi disebabkan tak cukup bajet lagi, so hold je dulu. Mana la tahu boleh guna untuk letak kat rumah baru nanti :D


2) Apple MacBook Air 13-inch 256GB. Sebagai seorang designer, laptop yang memiliki spesifikasi macam MacBook Air ni memang saya sangat diperlukan. Sebab banyak sofware yang nak kena letak untuk proses designing tu. Software seperti Photoshop, sketchup, Lumion, AutoCad ni memang wajib ada dalam laptop.


3) Xiomi Pocophone F1 (6GB RAM / 64GB ROM). Sebagai seorang blogger jugak, handphone pun salah satu tools yang sangat penting. Pocophone ni sangat menarik perhatian saya sebab ia memiliki RAM yang besar, selain daripada hasil gambar yang cantik daripada kamera dan video yang berkualiti ini.


Prizes – Vouchers for all participants! 
At the end of the contest, each participant will receive one voucher worth RM30 (min. spend RM100). Join and get a chance to win one RM1,111, RM150 or RM75 Lazada voucher !
Get creative to win one of the creativity prizes up to additional RM600 ! 3 posts will be selected among the posts by an internal Lazada committee to award vouchers worth RM1000.
100 lucky winners:

1st Prize : 1 x RM1,111 cash voucher 
2nd Prize : 11 x RM150 cash vouchers
3rd Prize : 88 x RM75 cash vouchers

Creativity Prize:

1st Prize : 1 x RM500 cash voucher
2nd Prize : 1 x RM250 cash voucher
3rd Prize : 1 x RM100 cash voucher

The Contest begins from 1st November 2018 and ends on 11th November 2018 at 11.59 pm
(“Contest Period”)



You Might Also Like

4 comments

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)