Earning Nuffnang Tidak Membiak?

November 09, 2018

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah, akhirnya berpeluang untuk buat entri dan menaip panjang-panjang sikit. Sudah hampir setahun blog kesayangan ni terbiar sebab kekangan masa, tapi mungkin lepas ni akan aktif semula dengan blog, insyaAllah. Sudah lama tidak bersiaran, tak bermaksud saya tak buka blog langsung. Sebenarnya ada buka, tapi tak sempat nak update entri je, hehe. Segala komen-komen untuk entri saya sebelum ni, saya ada baca. Terima kasih semua blogger yang sudi singgah dan meninggalkan komen, nanti saya balas kunjungan semua ye.
Earning Nuffnang terakhir pada bulan Oktober 2017

Disebabkan dah lama tak update blog, saya ada jugak check akaun Nuffnang, dengan harapan earning bertambah. Rupanya tinggal harapan je la 😆 Earning langsung tak berganjak dari tahun lepas. Sedihhhh. Iklan Nuffnang pun dah takde sangat nampaknya berlegar-legar. Mungkin dah boleh buang iklan Nuffnang dari blog ni kot? Korang punya earning Nuffang macam mana? Membiak tak? Share la korang punya status Nuffnang :D


You Might Also Like

4 comments

  1. Mungkin juga bakal dikeluarkan dari blog PC.

    ReplyDelete
  2. Lama tak check nuffnang nie.. Asyik tak leh buka je..

    ReplyDelete
  3. Nuffnang zumal pun tak bertambah nilainya sejak tahun lepas

    ReplyDelete
  4. dah lama xjoin nuffnang..merajuk dgn en nuff xda be huhu

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)