Laman Sosial TAGGED

August 11, 2014

Laman Sosial TAGGED | TAGGED? Apa tu? Selalu kita di 'tag' kat Facebook kan. Okey, ni bukan 'tag' yang tu, tapi yang aku maksudkan di sini ialah Tagged. Salah satu laman sosial selain dari Facebook dan Twitter.


Cuma Tagged ni dari pemerhatian aku, takde lah popular mana kat negara kita ni. Kenapa agaknya ek? Dah habis aku fikir, tapi masih tak jumpa jawapan yang tepat. Aku pun dah lama buat akaun Tagged ni, cuma tak aktif mana, kalau on pun dua atau tiga bulan sekali. Lagipun semua kawan kat dalam tu orang yang aku tak kenal. Orang yang aku kenal takde pulak kat situ. Tapi yang aku hairannya, mostly kawan-kawan yang add aku kat Tagged tu, 'lain macam' je perangainya. Lelaki dan perempuan sama je rasa. Kalau buat status pun, 'pelik-pelik' je bunyinya. Astaghfirullahalazim..



Nota SF:
Sekarang ni Facebook dah jadi salah satu medium untuk berdakwah, rasanya tak salah kalau kita jadikan Tagged ni jugak medium untuk berdakwah :)

You Might Also Like

11 comments

  1. Xtau pulak ada social network Tagged ni. Xpopular sebab ada fb, kalau xde mmg dh popular kan :)
    Menabung kat Sony Xperia.

    Jemput singgah My recent post : Layan Citer Filipina Terbaru Tv3!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada, kalau rajin, try search, hehe, thanks menabung :)

      Delete
    2. tagged ni dah lama kan

      Delete
  2. haha, tau takpe. tagged terlampau sosial sgt :D

    ReplyDelete
  3. Banyak sangat orang gila dalam ni. Gila Seks. Tu malas kot nak guna.

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  4. Hahaha .. tak pernah tau la pulak kewujudan Tagged ni .. Tengok komen-2 orang atas ni mcm Tagged ni terlampau sosial ja .. huuhuuuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap, mmg sosial.. tapi kite jgn terpengaruh sudah, hehe

      Delete
  5. pernah dgr jgk pasa ltagged nie.. tapi tak popular sgt.... kann

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)