CPC Dan CPUV Nuffnang Susah Melekat Di Blog

February 16, 2016

Aku perasan earnings Nuffnang aku lambat betul naik sekarang ni. Ni semua salah sendiri jugak. Sape suruh update blog seminggu sekali je kan, huhu. Tak sempat nak update selalu macam dulu. Dulu boleh kata pagi petang siang malam aku buka blog. Sekarang ni bila dah ada tugas lain, waktu malam je yang aku sempat luang masa buka blog, blogwalking dan balas kunjungan ke blog lain.

So, berdasarkan pengalaman aku beberapa tahun bersama Nuffnang ni, CPC dan CPUV Nuffnang susah nak melekat kat blog kalau blog kita jarang ber'update' (macam blog aku sekarang ni). Kalau boleh post entri setiap hari secara konsisten tu lagi bagus. Secara tak langsung dapat meningkatkan pengunjung / traffic  ke blog kita. 

Akhirnya muncul jugak 3 ketul CPUV dan 2 ketul CPC untuk bulan Februari ni. Alhamdulillah.

CPUV Nuffnang

CPC Nuffnang

Terima kasih kepada yang datang berkunjung dan klik Nuffnang kat blog ni :) Sebelum ni aku pernah post pasal tips nak dapat CPUV dari Nuffnang. Boleh baca di sini >>> Bagaimana Nak Dapat CPUV Dari Nuffnang?



You Might Also Like

17 comments

  1. Ada tips tak nak dptkan CPUV ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yg sy tahu, kne selalu update survey nuffnang, selain dari rajin post entri :) Boleh rujuk entri ni >>> http://www.syahidahfadilah.com/2015/08/bagaimana-nak-dapat-cpuv-dari-nuffnang.html

      Delete
  2. Saya ni lagi la. Nuff tak naik kat sidebar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pulak Nuff xnak naik kat header, huhu

      Delete
  3. Alhamdulillah...siapa tahu nanti semakin bertambah...ha...jeng...jeng...jeng..

    ReplyDelete
  4. sama la...tp sy update blog hari2 je pon... rasa nak curang dah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar yer, Nuff mmg mcm ni, salu je buat org marah, huhu

      Delete
  5. haha..angah tak tahupun angah layak dapat hasil nuff ke tidak..

    ReplyDelete
  6. walaupun dpt cpuv tapi amount dia tu lepas buat beli gula-gula jeee hahaha.. sedih betul kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, tahu takpe.. sedih tgk amount tu :')

      Delete
  7. blog akk yng rajin berupdate pun dah xmasuk cpuv.. sedihnyaaa la hai..

    ReplyDelete
  8. kne rajin update blog kot.. sbb Fiza pun ssh cpuv nk lekat sbb jarang berupdate

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)