Top Commenters Bulan Oktober 2015

November 01, 2015


Blogger² yang tersenarai sebagai Top Commenters Bulan Oktober 2015 dah pun dimasukkan ke dalam Bloglist Oktober, kecuali Monssdow Mon. Aku tak dapat nak jejak dia. Bila tengok kat profile Google+ pun takde maklumat apa², huhu.

Antara blogger yang tersenarai sebagai Top Commenters Bulan Oktober 2015 di blog www.syahidahfadilah.com ialah :

14. http://murnialysa.blogspot.com/

By the way, terima kasih semua sudi singgah walaupun dah banyak hari tak update blog sebab busy dengan konvo baru ni, hehe. Apa² pun jom terjah ke blog mereka dulu! 




You Might Also Like

9 comments

  1. wah.. tahniah yg tersenarai.. :D

    ReplyDelete
  2. hebat2 semua! bravo bravo :D

    ReplyDelete
  3. Tak sangka tersenarai jugak..
    tahniah semua..
    Jom bw (=

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada yang tersenarai ye....hug ketat2..

    ReplyDelete
  5. yeahh... terjah... bulan depan nanti saya tersenarai top commentars... yeahhhh

    ReplyDelete
  6. yey~ hee ada juga Lissa tersenarai :D

    ReplyDelete
  7. tumpang blogwalking sni jgk hihi :)

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)