CPUV Nuffnang Melekat Lagi

October 07, 2015

Hari tu aku gaduh dengan Nuffnang. Sebabnya Nuffnang tak luluskan cashout aku yang bulan Julai lepas. Sakit hati jugak sebab earning yang kita ada melayang macam tu je, huhu. Tapi takpelah, mungkin bukan rezeki aku lagi. CPUV Nuffnang September & Oktober.


Ada jugak CPUV baru yang melekat kat blog. Nak pujuk aku balik la tu, keh3 :p Minggu ni jarang update blog sebab sibuk uruskan hal konvo. Apa² pun terima kasih kepada semua pengunjung yang singgah kat sini. Nanti saya balas kunjungan korang semula ye. Luv u olls !




You Might Also Like

14 comments

  1. wowee..meriahnyaa..
    nuff mandul skarang kt blog kitee..

    ReplyDelete
  2. rezeki. tahniah...


    jemput singgah ke blogshop kami.
    kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
    kami turut menjual perfume original (tester & miniature).

    ReplyDelete
  3. tahniahhh.. hehe alhamdulillah.. murah rezeki :D

    ReplyDelete
  4. bestnye dapat banyakkk..")

    ReplyDelete
  5. tahniah, dah lama tak cek nuff

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)