Movie Review #4: A Walk To Remember

April 03, 2014

Kali ni ak nak review one of English movie yang dihasilkan pada tahun 2002. Movie ni telah diadaptasikan dari sebuah novel English, ditulis oleh Nicholas Sparks dan diterbitkan pada sekitar tahun 1950. Bagi yang berjiwa sentimental, ak rasa mesti korang suka tengok cerita ni, lebih-lebih lagi perempuan, hehehe dan bagi ak, cerita ni memang sangat romantik dan jalan ceritanya pun menarik. 

Barisan pelakon: Shane West (Landon Carter), Mandy Moore (Jamie Sullivan), Peter Coyote, Daryl Hannah
Pengarah: Adam Shankman
Penerbit filem: Denise Di Novi & Hunt Lowry




Selamat menonton :)





You Might Also Like

5 comments

  1. Blogwalking

    Jemput join http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    Hadiah
    -BAP cap
    -Produk herbalife
    -bawal rose
    -topup
    banyak lg.

    ReplyDelete
  2. Fiza pun tak ingat cite dia.. tp rsnya mmg pernah tengok...

    ReplyDelete
  3. wan tak tengok g...hahah...t boring2 baru tngok. :D

    ReplyDelete
  4. citer dier best ttg budak nakal sker budak nerd...tp last2 dier jd baik n sad ending too...GKA sker gak dulu citer nie

    ReplyDelete
  5. first time dengar movie walk to remember ni =D

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)