New Caledonia Island

February 05, 2013

Assalamualaikum w.b.t..
Baru habis tengok cite MyGirl versi Filipina, hee versi asalnye Korea..that's one of my favorite movies..aku memang suke tengok cite korea sebab bukan saje pelakon nye comel2 n hensem2, hahha tapi pemandangan kat sane pun lawa2..tengok cite korea ni wat ak rase macam nak g sane je..seriously ak memang nk g sane, melancong kat sane, honeymoon kat sane cewahhh hahaa..tp xtau lg tercapai ke x impian ak yang satu ni.. bile tengok cite Boys Over Flowers kn..ade satu part tu, perasan x ade satu pulau tu, cantik sangat, bentuk macam LOVE kan..kalo x silap name pulau tu, New Caledonia Island..

New Caledonia Island

Kalau dapat tengok live ni..hmm..InsyaAllah..hehee ni gambar view dari atas..




You Might Also Like

8 comments

  1. Macam padang golf pun ada =D

    blogwalking from http://beritaremajaonline.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. amboi..lawa kot island ni..hehe

    ReplyDelete
  3. cantik >> singgah >done follow >http://singgahcintaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ouh ? ye ker ? my girl tu cerita korea ? agak nyer ! haha .. baru tahu .. tu yang rasa pelik tu , muke org filipina cam org korea sikit2 dalam cerita tuu .. tapi tetap x minat korea ... haha .. x tahu nape ..

    ReplyDelete
  5. hhee aah la yg filipina tu tiru cite korea,,heee try la tgk yg korea punye..sweet sgt..* promote korea :p

    ReplyDelete
  6. Jom pergi sama-sama xD

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)