Movie Review #1: Juvana The Movie

February 13, 2013

Assalamualaikum w.b.t..



okay baru habis tgk cite Juvana The Movie.. mesti yang bace entri ni dah lame tgk cite tu kan..hehehe x kisah la, ak nk citer jgk..hahah. First of all, cite ni memang terbaik, kalo leh bagi bintang, aku bagi lima per lima bintang kat cite ni..hehe pelakon2 sume memang berbakat dan dapat menghayati watak masing2 dengan baik skali..boleh pulak ak nangis tgk cite ni, hahha sakit ati pn ade kat Lan Todak tu..takot tgk muke dye, memang menjadi r watak tu, tahniah Sharnaaz!! (sebagai Lan Todak) :) pape pun ak tgk cite ni sebab ade Botak..suke tgk dye berlakon..hehehe..




You Might Also Like

11 comments

  1. Salam...sama Lah kita baru tgok gak..mmg best le dr Husin,Tom & jin pakai toncit...mmg 5/5 gak le..;)

    ReplyDelete
  2. fyna tak tengok lagi movie nih ^_^

    ReplyDelete
  3. bunyi mcm mnarik...nnti nk pi download la :)

    ReplyDelete
  4. nice kan.. satu cerita. banyak ilmunya..

    ReplyDelete
  5. Jiha pun dah tengok filem ni, banyak pengajaran dan penuh aksi suspen.

    ReplyDelete
  6. saya dah layan citer ni semalam... tapi mcm ada sambungan lagi jer...

    ReplyDelete
  7. bestnyaa.. dah lama xg tgk wayang sebb bz :(

    ReplyDelete
  8. Shanarz memang sesuai watak jahat.. setuju sangat.. kalau watak baik memang x menjadi la rasanya...

    ReplyDelete
  9. sharnaaz tu memang perangai dia panas baran ke apa enth..Weird..

    http://queen-sophia.blogspot.com/

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)