Trip to Singapore~ :))

November 15, 2012

Trip to Singapore | Alhamdulillah, akhirnya 'Minor Project' ak da settle, sekarang ni tgh fokus kat 'Major Project' pulak.. banyak benda yang kami belajar, pengalaman, dan yang paling penting, aku da tau ape kekurangan ak sem ni dan kekurangan kwn2 lain..

Dalam kesibukan wt final project utk semester ni, dapat jugak aku dan kawan merasa pergi Singapore,,heheh (tu pun bagi yang x prnah pergi lg)..Kami g sane pn bukan saje2 makan angin, tp sambil2 wt 'case study' utk final project nih..dan Singapore ni salah satu tempat yang kami pergi untuk case study tu, sebenarnya ade lg 5 tmpat lain, semuanya di sekitar KL je..hehehe


Together wif frend..tp xsume ade..hehee
Laila & dayah..mek pantai Timur :p
Masa kat atas jambatan gantung, dekat ngn SuperTree :))
Nanti kalau ada masa, ak upload lagi gmbar kat sini yer..hehe kenangan tak dapat ak lupa sepanjang trip kat sini..luv u all :D




You Might Also Like

2 comments

  1. Bagi anda yang punya masalah ekonomi silahkan KLIK http://mbahsugem.blogsp[ot.com atau Hub:_085_213_703_444 trm ksih.

    ReplyDelete
  2. Tak sempat singgah USS ke? best main-main kat USS....

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)