CPUV Bulan Mei 2016

June 06, 2016



CPUV Bulan Mei 2016 | Selamat berpuasa kepada muslimin muslimat. Hari pertama puasa untuk tahun ni, sempat makan kurma dengan minum air masak je. Tak dengar alarm bunyi tadi, sedar-sedar dah pukul 5 pagi. Cepat-cepat bangun tadi sebab takut tak sempat sahur. Hati-hati memandu pulang ke kampung ye, ingatlah orang tersayang. Puasa pun blog tetap jalan, hehe. Terima kasih yang singgah klik Nuffnang blog ni, nanti saya singgah klik kat blog korang pulak ehh.




You Might Also Like

8 comments

  1. banyak cpuv nuffnang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Cik akak lagi banyak, hehe

      Delete
  2. wahhh... banyak cpuv nuffnang akak... terbaik la kak. ada tips tak kak nak dpat cpuv cam akak. huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu x sbyk mane, tp Alhamdulillah.. boleh bace tips dr akak kat link ni
      >>http://www.syahidahfadilah.com/2015/08/bagaimana-nak-dapat-cpuv-dari-nuffnang.html
      Harap sedikit sebanyak membantu, huhu

      Delete
  3. Tahniah kak

    ReplyDelete
  4. sudi tak ajar saya personally cara untuk buat nuffnang? dah buntu dah nk buat nuffnang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cara nak daftar nuffnang ke maksud Husna? Boleh contact sy through emel atau fb :)

      Delete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)