Cuti Semester Dah Nak Habis!

September 02, 2014

Super cute onion


Ohh tidak!! Betul ke ni? Rasa macam nak menjerit tapi tak boleh, huhh.. Lama betul duk kat rumah kali ni, sepanjang aku belajar, ni lah paling lama aku kat rumah. Time praktikal lima bulan, aku duk kat rumah, sebab tempat praktikal aku pun dekat dengan rumah je, jimat duit kan, tak perlu sewa rumah, tak perlu ulang alik naik bas or teksi or train or LRT semua tu.


Super cute onion


Lepas praktikal pulak, terus cuti sem 3 bulan lebih kurang, best sangat! Tapi sekarang cuti dah nak habis, minggu ni minggu last la aku cuti, minggu depan dah start sem baru, dah final year student pun, rasa macam tak percaya je nih, kira paling senior la nanti kononnya, hahaha.. Alaa bukan junior kenal pun aku ni senior dorang, jalan sebelah pun tak perasan rasanya, kah3 #SadisLeKot


Super cute onion



You Might Also Like

13 comments

  1. same here. Minggu depan akan masuk kampus for the very last semester utk pengajian master by course. pergi kelas n buat asgment sama je macam pelajar degree. trust me, u will be missing this soon! all the best!

    ReplyDelete
  2. sila kembali ke dunia realiti..ahakss

    ReplyDelete
  3. all the best in your future undertakings....

    ReplyDelete
  4. Cuti lama2 pun tak best jugak..boring..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kan, kalo xde keje nak wt boring jgk. hee

      Delete
  5. Bestnya kalau dapat belajar semula....dh lama saya tinggalkan dunia kampus.

    ReplyDelete
  6. Hee best nya..:) teringat dulu2. Ada masa hangout ngn kawan kawan..tgk wayang..wat field work..best nya zaman kampus

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam same je kite.. tgk wyg, field work..hehe

      Delete
  7. Blogwalking sini :)

    Jangan lupa join segmen ABM juge
    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-merdeka-hari-malaysia.html

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)