The Michelin Pilot Sport Experience

May 29, 2014

Cer tengok gambar kat bawah tu. Aku pun tak paham jugak benda ni sebenarnya, tapi bila baca-baca, pasal game rasanya. Aku pun tak sure sangat. Tapi nampak macam best je kalau game. Aku memang suka main game. Lebih-lebih lagi game perang-perang, tembak-tembak.. hehehe tapi ni macam game lumba kereta, err yela kot.. mungkin ada yang lebih faham dari aku.. huhu






You Might Also Like

2 comments

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)