Doakan Ku

February 09, 2014



Esok hari pertama ak praktikal..
Atau nama lainnya latihan industri..
Tapi ak tak tahu nape rasa nervous semacam je ni..
Mungkin sebab first time kot..
Praktikal pulak dekat landscape architect firm..
Berdebar-debar ak sekarang ni..
Harap-harap semuanya berjalan lancar esok..
Doakan ak yer..
Agar selamat semuanya..
Amin..

p/s: Kalau ada tips menempuh hari pertama praktikal ni, share lah.. Mana tahu boleh digunakan esok.. ^^




You Might Also Like

5 comments

  1. all the best in your future undertakings... In Shaa Allah akak doakan.. semoga segalanya dipermudahkan dan dilancarkan...

    ReplyDelete
  2. jangan takot-takot.nanti serasi la. ape2 pun good lucky.

    ReplyDelete
  3. sayapun baru start praktikal minggu lps. All the best ye. InsyaAllah semuanya akan baik2 je. :)

    ReplyDelete
  4. buat elok2.. kalau prestasi elok mungkin lps grad company tu nk ambil kita bekerja.. mn tahu kan... rezeki..

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)