Terima Kasih :)

September 05, 2013

Assalamualaikum w.b.t..
Buat pertama kalinya blog ni di review, terima kasih Iqa sebab sudi luangkan masa review blog ni.. hehee ak pun nak jugak tahu pandangan orang lain pasal blog ak ni, seriously pada mulanya ak buat blog ni just untuk mengisi masa lapang, entri pun biasa-biasa je, kalau tak percaya, boleh tengok (tengok ek? :p) balik entri-entri ak yang lame-lame dulu, semua pasal life ak, pasal orang sekeliling ak.. yela, name pun personal blog kan, hehehe

Tapi, setelah hampir tiga tahun berblogging ni, ak rasa seronok pulak, dapat ramai kawan baru, dapat kenal-kenal dengan blogger-blogger lain, walaupun hanya di dalam alam maya.. hehehe semoga ikatan persahabatan kita sesama blogger berpanjangan.. amin..

Sumber gambar: Pakcik Google

Sumber gambar: Pakcik Google

Jom ramai-ramai terjah blog Iqa ni.. seriously Iqa sangat baik, ak pun tak sangka dia rajin review blog walaupun tengah busy buat preparation untuk melanjutkan pengajian.


p/s: Jika berkesempatan, ak akan join segmen-segmen yang korang buat, insyaAllah.. :)


You Might Also Like

23 comments

  1. Woaaaa bestnya ^^ tahniah :)

    ReplyDelete
  2. Salam kenal...InsyaAllah..semoga ikatan persahabatan akan berkekalan..:D

    ReplyDelete
  3. hak3. alamak. malu pulak rasenye awak buat entri pasal iqa.

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan dari saya Asha Lya..:)

    ReplyDelete
  5. wahhh best la dpat di review . tira ni tak nak review ke? hehe

    ReplyDelete
  6. Amin =) btol 2..kalau kita fokus dgn blog kita, pasti perasaan sronok 2 ada..

    ReplyDelete
  7. tahniah ...:)

    ReplyDelete
  8. tahniah, sha pon dari entri iqa tuu. jenjalann sini lak. hehe

    ReplyDelete
  9. bestnyee..tahniah ye :)

    ReplyDelete
  10. @Nur Atira hehe kena tanya tuan pnye badan :p

    ReplyDelete
  11. waa bestnye . .
    tahniah ye :)

    ReplyDelete
  12. wah bestnya blog di'review'.happy blogging tau :)

    ReplyDelete
  13. bestnya di review..tahniah.. :)

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)