Bergembira Bersama :)

April 09, 2013

Assalamualaikum w.b.t..
fuhhh... penat + gembira + best moment bersama akak, adik dan dua orang sepupuku.. setelah sekian lame x pergi luangkan mase kat Air Terjun Sekayu, semalam dari pagi sampai petang ak luangkan mase bersama dorang.. hehhee rase sangat terisi kekosongan cuti  mid-sem ak kali ni.. yang bestnye, sebab time kiteorang pergi tu, xramai yang datang, mungkin sebab bukan weekend kot, kalo time weekend, for sure ramai yang datang.. so gunekan kesempatan yang ade dengan sebaiknye untuk mandi manda.. :D

my cousins & sisters..
Air Terjun Sekayu

Best moments with u olls :) Lain kali pergi lagi yer.. heheee




You Might Also Like

9 comments

  1. best dapat bermandi-manda di air terjun sekayu.. last sekali akak pergi tahun 2006 dulu.. masa tu study di UMT.. rindu nak pergi sana lagi..

    ReplyDelete
  2. jom la datang cni lg kak aiza.. melawat terengganu.. heheee

    ReplyDelete
  3. menangis ketawa bersame.. hehee

    ReplyDelete
  4. dah 10 tahun dah tak jejak ke sana....

    ReplyDelete
  5. pergh... sangat2 best... jernih air

    ReplyDelete
  6. syoknya jalan2 ngn sisterssss

    ReplyDelete
  7. Seronoknya.. dah lama tak pergi air terjun.. last pergi darjah 6... :(

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)