2×5 je.. :D

March 16, 2013

Assalamualaikum w.b.t..

Sambil2 wat assignment studio ni, leh la update blog kejap..hhehe td bukak fb, nampak satu post, so ak nk copy paste kat cni..
Pernah x korang wat mcm kat ats tu? hehe kalo tnye ak, mmg ak jawab 'Yes'.. sebenarnye laki n perempuan ni same je, dorg wat macam tu sbb cemburu.. ade laki yang tunjukkan yg dye cemburu, ade jgk yang x tunjuk, same jgk dengan perempuan..mungkin sebab ego, last2 diri sendiri yg merana.

Dalam sesuatu hubungan tu, kena la sentiase terbuka..maksud ak, kena la selalu berterus terang.. kalo ade sesuatu yang kite rase x berkenan dengan ape yang dye buat, cakap je, jangan pendam lame2, nanti kite sendiri yang sakit..




You Might Also Like

15 comments

  1. boleh jadi d0ktor cinta akak ni~
    xD

    ReplyDelete
  2. Bagi sesetengah perempuan, segalahan arahannya hendaklah dipatuhi oleh lelaki tetapi untuk dia mematuhi arahan orang amatlah susah. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi statement nie macam cari pasal je ngn lelaki.. :)

      Delete
    2. hehee sekadar perkongsian,, :)

      Delete
    3. ok.. Tapi perempuan yg salah.. hehe (x habis lg) :)

      Delete
  3. Agreed sgt...sgt...sgt....sgt....sgt....sgt... :)

    ReplyDelete
  4. hahaha, dua2 syg pasangan mereka. :)

    ReplyDelete
  5. gurlz lagi kuat cemburu lalala

    ReplyDelete
  6. rasa2 laki dengan perempuan ada jer dalam dua-dua situasi tu
    bergantung kepada setiap individu

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)