Doa Untuk Jadi Rajin

September 04, 2012

Doa Untuk Jadi Rajin | Aduhai..nak taip ape ni, aku pn xtau la, jari aku ni sibuk je nak menaip walaupun hati kata jangan..ehehe ade ke macam tu? ade je, sape cakap xde..hehee ape dah jd ngn assignment aku tu, aku x ambil tau pn, malas menguasai diri sekarang ni..tgh2 menaip ni sambil dgr lagu NewBoyz-SejarahMungkinBerulang.. hehee lagu fevret.. ;))
Okay, ni aku nak share satu doa utk jadi rajin, contohnya rajin untuk wat assignment macam aku ni..hehee InsyaAllah doa anda akn dimakbulkan. Aamiin.. tp doa ni juga untuk dapat ketenangan jiwa..




Hari ni rehat2 dulu, esok baru nak start wat, Insyaallah :) Masa tinggal x banyak dah, ade 4 hari lagi sebelum balik Johor semula.. so mmg kena habiskan jugak la assignment tu kat rumah ni, sampai sane xyah fikir lagi dah..yahoooo!! seronoknye, x sabar nk jupe kwn2 kat sane, lame xjupe, lagi2 ade sorang tu..hahaaa

Dah dekat 1 a.m pun, masanya untuk tido..hihihi selamat malam kwn2 sume..Mulakan hari esok dgn senyuman k.. ^___^



You Might Also Like

0 comments

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)