>>Time Management

December 24, 2011

Assalamualaikum w.b.t..

Masa itu emas!

Time Management | Setelah hampir 4 bulan ak kat UTM ni, baru ak tau betapa mencabarnye kehidupan kat U ni.. dulu cikgu aku slalu cakap, kat U  ni kena la pandai survive, kalau x, mmg susah la.. satu ag, yang penting bak kata lecturer ak , 'kena independent, not dependent'. Memang x dapat dinafikan, kos yang ak ambik skang ni mmg buzy, lebih2 ag kalo time ade asignment.. fuhh, sampai ad yang xtido sebab nak ciapkan keje, termasuklah ak sndiri..
kadang2 xciap ag satu asgnment, tambah pulak ngn asgnment yg laen.. so kena la pandai manage mase.. ni pulak ak baru abis final utk keje studio ak, time wt keje ni la ak xtido, dan result yang ak dpt, bese2 je la, sesuai la ngn hasil keje ak yg x brape nk ciap tu..hehee.. tp REDO tu harus!!! sbb 6t ade exam portfolio, so kena la redo utk naekkan smula markah ak hari tu.. n moralnye kali ini ialah, time management tu adalah sangat penting sbg seorang student, especially student LANDSKAP... I LOVE LANDSCAPE VERY MUCH !!! :)




You Might Also Like

0 comments

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)