Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

March 08, 2017

Assalamualaikum. Alhamdulillah masih di izin-Nya untuk terus bernafas di bumi ni. Entri pertama jugak untuk hari ni. Untuk pengetahuan blogger sekalian (bagi yang belum tahu), Bro HH ada buat segmen ni. Jadi jom lah join ramai-ramai. Sape yang tak kenal dengan Bro HH kan, sifu blog kot, hehe. Saya pun selalu refer kat blog HH berkaitan dengan coding blog. Terbaik lah Bro HH ! :D

Segmen ni khas untuk blogger-blogger yang traffik blognya tak berapa tinggi macam blog saya ni haa. Seriously ! haha. Kalau traffik dah tinggi dan nak naikkan lagi, pun di alu-alukan jugak. Semoga traffik blog anda naik menjunam dan meroket. Good luck untuk semua yang join. Good luck jugak untuk Bro HH. Semoga terus maju jaya. Thank you atas segala perkongsian tentang blog yang menjadi rujukan ramai blogger. Amin..




SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Peserta mesti ada blog.
2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

You Might Also Like

3 comments

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)