Churp-churp Yang Baru

October 06, 2013

Assalamualaikum w.b.t..

Dua minggu lepas, ak ada bukak website churp2, ternyata churp2 dah berwajah baru. Memang cantik dan kemas. Tapi sekarang ni ak tak tahu macam mana nak share iklan churp2 yang baru ni, dah tak sama macam dulu, kekeke.. Dah banyak kali jugak ak cuba sebenarnye, tapi tak dapat jugak.





So kepada kawan-kawan blogger yang saya sayangi sekalian, heheh kalau tahu macam mana nak share iklan churp2 yang terbaru ni, boleh la kongsi di sini yer.. mungkin ada jugak orang lain yang belum tahu caranya. Sharing is Caring. Make Our Life Better. ecececeh :p






You Might Also Like

4 comments

  1. churpchurp ni macam mana?best ke?

    ReplyDelete
  2. belum register churp2 lagi ni..

    ReplyDelete
  3. @Aya Zuki churp2 ni mcm pndptn sampingan sambil berblogging.. :)

    ReplyDelete
  4. @Kathy Rbain register kak, peluang masih ad.. :)

    ReplyDelete

This blog is my personal blog. All the writings and stories in this blog is mine unless was mentioned and stated in it.
Sila jaga bahasa dan tutur kata anda di sini. Dilarang menggunakan bahasa kasar dan kesat.
Sesungguhnya yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk datangnya dari saya sendiri.
Terima kasih kepada anda yang sudi singgah dan komen di blog ni. I am always appreciate it ! :)